KMN Kind & Co www.kmnkindenco.nl

Stichting Kopa www.kopakan.nl

Stichting Kopa

Kopa geeft aan dat creativiteit meer is dan iets moois maken. Het is ook buiten de kaders denken, verbindingen leggen en mogelijkheden zien. Kern van creativiteit is voor Kopa dan ook durven proberen, mogen falen en van daaruit weer nieuwe ideeën laten ontstaan. Creativiteit is de basis van de activiteiten en zowel doel als middel. Kopa gelooft namelijk dat van het ervaren van je eigen creativiteit een enorme kracht uitgaat, die je leert in mogelijkheden te denken en stimuleert om je eigen leven vorm te geven. Dit sluit aan bij de visie. Kopa versterkt ons onderwijs.

Peutercentrum Spelenderwijs

Spelenderwijs Utrecht biedt voorschoolse educatieaan peuters van 2 1/2 tot 4 jaar. Zo worden zij voorbereid op de basisschool. In peutercentrum van Spelenderwijs Utrecht krijgen de kinderen de kans om te spelen en spelenderwijs te leren. De pedagogsch medewerkers besteden veel aandacht aan de taalontwikkeling.

Wil je een kijkje nemen op de locatie? Maak dan een afspraak met het peutercentrum.

Kijk voor de ouderbijdrage en kinderopvangtoelsag op www.spelenderwijsutrecht.nl