BSO BOOGIEWOOGIE

BSO Boogiewoogie beschikt over drie lokalen in het gebouw De JazzSingel. De inrichting van deze lokalen sluiten goed aan bij de vrijetijdsbesteding die op de BSO centraal staat. Er worden dagelijks activiteiten aangeboden op het gebied van sport- en spel, creatief, drama of techniek. Tijdens de schoolvakanties wordt er gewerkt met thema’s of wordt er een uitstapje met de kinderen gemaakt.

De drie lokalen liggen op de begane grond direct bij de entree. Het buitenspeelterrein grenst aan het gebouw, maar ook het buurtpark zal voldoende uitdaging bieden om op onderzoek uit te gaan. Naast de drie lokalen heeft de BSO toegang tot het theater: de ronde speelzaal die het hart van de school vormen.

U kunt zich online inschrijven op www.kmnkindenco.nl

De BSO biedt van maandag tot donderdagochtend voor schoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur. Zij brengen uw kind dan naar de klas. 

Na  schooltijd , tijdens vakanties en studiedagen vangen zij de kinderen op tot 18:30 uur. 

Peutercentrum "De JazzSingel"

Peuterspeelzaal “De JazzSingel” is gevestigd in ons gebouw. Zij zijn een onderdeel van Spelenderwijs Utrecht. In dit peutercentrum worden peuters voorbereid op hun schooltijd. Zowel peuterspeelzaalkinderen als voorschoolkinderen zijn welkom. Wij werken samen met  Spelenderwijs om een soepele overgang te realiseren van peutergroep naar kleuteronderwijs. U kunt zich aanmelden via . https://www.spelenderwijsutrecht.nl/Inschrijven

 

Speelleergroepen  voor max. 14 kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Op dit moment zijn de speelleergroepen op:

maandag

 08:30  tot 14:15 uur

dinsdag

 08:30 tot 14:15 uur

donderdag 

 08:30 tot 14:15 uur

vrijdag 

 08:30 tot 14:15 uur